Werken met de timer

Werken met de timer

Geschreven op 19-05-2022

Het werken met de timer is een handige functie waar veel klanten mee werken. Zo ook Loonbedrijf Fa. G.D. De Vries, zei werken inmiddels al meer dan een jaar naar volle tevredenheid met deze functie. Het loonbedrijf vond in de timer de geschikte oplossing om op een eerlijke manier de werktijd bij te houden voor zowel de klant en de medewerker. Ben je benieuwd naar de andere voordelen? Lees snel verder!

Lees verder
Online binnen één dag

Online binnen één dag

Geschreven op 16-06-2021

De coronatijd vraagt om creatieve oplossingen. We kunnen niet spontaan even bij onze klanten langs om uitleg te geven over de TimeKing app. Daarnaast zijn onze klanten nu enorm druk, zo kort voor de zomer. Dan zit je niet te wachten op de installatie van een nieuw systeem dat weken duurt. Nou, wees gerust. Want onze app staat binnen een dag online. Een investering van één dag om voortaan veel sneller en effectiever te werken!

Lees verder
Uitgelicht: de verplichte vraag

Uitgelicht: de verplichte vraag

Geschreven op 01-06-2021

Eén van onze favoriete functies binnen het TimeKing-systeem is de verplichte vraag. Met deze optie krijgen de collega’s op kantoor direct alle info binnen en hoeft de administratie geen extra telefoontjes te plegen. Hoe je het precies gebruikt en toepast binnen jouw bedrijf? Lees snel verder!

Lees verder
Uitgelicht: het planbord

Uitgelicht: het planbord

Geschreven op 20-01-2021

Vanuit de planning moet alles geregeld kunnen worden. Dat is namelijk wel zo handig wanneer er een spoedklus binnenkomt of wanneer er een collega ziek wordt. Hoe het digitale planbord van TimeKing er uitziet? Wij vertellen je het in dit artikel!

Lees verder
Wat levert het op?

Wat levert het op?

Geschreven op 28-11-2020

Af en toe treffen we bedrijven die nog maar al te graag werken met hun Excel-planbord en papieren bonnetjes. Voor hen lijkt de noodzaak om met een digitaal systeem aan de slag te gaan misschien niet zo groot. Maar als we dan vertellen dat onze app financieel óók nog wat oplevert... dan doet dat de opvatting van het bedrijf nog wel eens veranderen. Benieuwd naar de financiële voordelen van de TimeKing app voor jouw bedrijf? Lees snel verder!

Lees verder
De vijf voordelen van digitalisering

De vijf voordelen van digitalisering

Geschreven op 25-08-2020

De digitalisering van onze samenleving gebeurt in een rap tempo. We zijn altijd en overal bereikbaar. En we lezen het nieuws tegenwoordig liever via apps dan in de krant. Daarnaast worden ook de bedrijfsprocessen op grote schaal gedigitaliseerd. Ben je nog niet helemaal zeker van de positieve gevolgen die het heeft voor jouw loon-, grondverzet-, of transportbedrijf? Wij zetten 5 zakelijke voordelen van digitalisering voor je op een rijtje!

Lees verder
'Een papieren bonnetje is toch veel makkelijker?'

'Een papieren bonnetje is toch veel makkelijker?'

Geschreven op 16-06-2020

"De kracht van de TimeKing app is dat zelfs onze medewerkers die niet bij de uitleg aanwezig waren er goed mee kunnen werken!" Dat compliment kregen wij van onze klant Loonbedrijf Lucas Stuut. Erg leuk om te horen, want we kunnen zelf wel vinden dat onze app makkelijk te gebruiken is, het gaat er natuurlijk vooral om dat onze klanten dat vinden. Simpel, snel en effectief plannen en uren registreren: dat is wat TimeKing doet. En gelukkig ervaren gebruikers dat ook, al is er soms aan het begin wat weerstand!

Lees verder