De vijf voordelen van digitalisering

De vijf voordelen van digitalisering

Geschreven op 25 augustus 2020

De digitalisering van onze samenleving gebeurt in een rap tempo. We zijn altijd en overal bereikbaar. En we lezen het nieuws tegenwoordig liever via apps dan in de krant. Daarnaast worden ook de bedrijfsprocessen op grote schaal gedigitaliseerd. Ben je nog niet helemaal zeker van de positieve gevolgen die het heeft voor jouw loon-, grondverzet-, of transportbedrijf? Wij zetten 5 zakelijke voordelen van digitalisering voor je op een rijtje!

Lees verder
'Een papieren bonnetje is toch veel makkelijker?'

'Een papieren bonnetje is toch veel makkelijker?'

Geschreven op 16 juni 2020

“De kracht van de TimeKing app is dat zelfs onze medewerkers die niet bij de uitleg aanwezig waren er goed mee kunnen werken!” Dat compliment kregen wij van onze klant Loonbedrijf Lucas Stuut. Erg leuk om te horen, want we kunnen zelf wel vinden dat onze app makkelijk te gebruiken is, het gaat er natuurlijk vooral om dat onze klanten dat vinden. Simpel, snel en effectief plannen en uren registreren: dat is wat TimeKing doet. En gelukkig ervaren gebruikers dat ook, al is er soms aan het begin wat weerstand!

Lees verder
Online binnen één dag

Online binnen één dag

Geschreven op 16 juni 2020

De coronatijd vraagt om creatieve oplossingen. We kunnen niet spontaan even bij onze klanten langs om uitleg te geven over de TimeKing app. Daarnaast zijn onze klanten nu enorm druk, zo kort voor de zomer. Dan zit je niet te wachten op de installatie van een nieuw systeem dat weken duurt. Nou, wees gerust. Want onze app staat binnen een dag online. Een investering van één dag om voortaan veel sneller en effectiever te werken!

Lees verder