Online binnen één dag

De coronatijd vraagt om creatieve oplossingen. We kunnen niet spontaan even bij onze klanten langs om uitleg te geven over de TimeKing app. Daarnaast zijn onze klanten nu enorm druk, zo kort voor de zomer. Dan zit je niet te wachten op de installatie van een nieuw systeem dat weken duurt. Nou, wees gerust. Want onze app staat binnen een dag online. Een investering van één dag om voortaan veel sneller en effectiever te werken!

8.00 uur

We beginnen met inhoud te geven aan het systeem. Dit is de grootste klus en doen wij zelf. We passen alles aan aan de wensen van de klant. Dat resulteert in een systeem op maat. Want het ene bedrijf is het andere niet. We kijken goed naar de werkzaamheden die we moeten invoeren. En natuurlijk moeten alle klanten, medewerkers, artikelen, machines en de bewerkingen op de juiste manier in het systeem staan. Alle bewerkingen zetten we op een rijtje: wel zo handig voor de medewerkers.

13.00 uur

Na de lunch zetten we de instellingen goed. Dit doen we samen met de planner en/of administratie. Natuurlijk netjes op 1,5 meter afstand! Hij of zij weet van het reilen en zeilen binnen het bedrijf, dus vaak is dit klusje zo gepiept.

13.30 uur

Ook al heeft de planner samen met ons de instellingen naar wens aangepast, hij of zij moet natuurlijk wel weten hoe het systeem in elkaar zit. Dat vraagt om een heldere uitleg! Samen vullen we het planbord in en zorgen we ervoor dat de planner het systeem tot in de puntjes begrijpt. Wist je bijvoorbeeld dat je vanuit de backend een precieze locatie kunt meegeven aan één van de jongens? Zo weten ze precies waar ze moeten zijn en voorkom je dat er een verkeerd perceel wordt bewerkt.

14.30 uur

Uiteindelijk komt het moment dat alle medewerkers de app moeten gaan begrijpen én gebruiken. Want waar vul je nou wat in? Medewerkers komen er snel achter dat de app het meeste werk doet. Binnen een minuut heb je alles genoteerd en staat alles in het systeem: een kind kan de was doen!

15.30 uur

Als de loonwerkers begrijpen hoe de app werkt, is de grootste stap gemaakt. Toch moeten de administratief medewerkers ook weten hoe ze al deze informatie uit de digitale bonnen kunnen verwerken. En hoe ze alle digitale bonnen omzetten in een factuur. Snapt de administratie hoe dit allemaal werkt? Dan zit de implementatie er voor het grootste deel op.

16.30 uur = binnen een werkdag online

Effectief met tijd omgaan... dat is waar we bij TimeKing van houden. Ook in deze vreemde tijd! Zo zie je maar dat we de app binnen acht uur in je bedrijf kunnen installeren. Het liefst nemen we de tijd voor jou als klant en zorgen we dat de puntjes direct op de i staan. Maar mocht je toch graag online zijn binnen een dag? Dan zetten we speciaal voor jou een tandje bij!