Wat levert het op?

Af en toe treffen we bedrijven die nog maar al te graag werken met hun Excel-planbord en papieren bonnetjes. Voor hen lijkt de noodzaak om met een digitaal systeem aan de slag te gaan misschien niet zo groot. Maar als we dan vertellen dat onze app financieel óók nog wat oplevert... dan doet dat de opvatting van het bedrijf nog wel eens veranderen. Benieuwd naar de financiële voordelen van de TimeKing app voor jouw bedrijf? Lees snel verder!

Stel: een bonnetje wordt door één van de jongens te laat ingeleverd. De week daarna vraagt de administratie hem welke uren hij precies maakte. Zijn inschatting wordt vervolgens door de administratie gefactureerd. Wat er in de praktijk vaak blijkt? Dat het factuur - door de globale inschatting - vaak veel te laag wordt aangehouden. Soms is het zelfs zo dat deze "vergeten bonnen" gewoon niet gefactureerd worden. Daar gaan weer enkele honderden euro's!

Vergeten bewerkingen of toevoegmiddelen

Natuurlijk zit het niet enkel en alleen vast op de bonnetjes. Dat is namelijk niet het enige dat wordt vergeten door de jongens. We horen namelijk vaak dat specifieke hulpmiddelen, machines en apparatuur niet worden doorgegeven aan de administratie. En ook dat zie je al snel terug in de financiën! Gaat het om een vergeten sorteergrijper? Daar gaat €100,-. Een trilplaat? €50,-. Een toevoegmiddel? €100,- per potje. Al met al dus behoorlijk dure uren.

Factureren wat je moet factureren

De bedrijven die met ons systeem werken zijn vaak erg verbaasd over het feit dat ze eigenlijk geld "terugwinnen". Niet alleen door tijdswinst, maar ook doordat ze factureren wat ze moeten factureren. De jongens voeren direct na hun werk de werkbon in op hun telefoon. En dat zorgt voor minder "rompslomp" op de administratie. Zij hoeven geen bonnetjes meer te ontcijferen en plegen heel wat minder telefoontjes!

Verplichte vraag

En wil je het foutmarge nou nog verder verkleinen? Gebruik dan de "verplichte-vraag-functie". Zo krijgen de jongens na het invullen van de werkbon een pop-upje met daarin bijvoorbeeld: "Vergeet je nog iets?". Maar je kunt deze functie natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken: "Wil je op de terugweg gehaktballen meenemen voor iedereen?" of "vergeet je niet om de laadbak even schoon te spuiten?" Het kan allemaal ;-).

Ben je benieuwd naar de andere voordelen van de TimeKing app? Stuur ons een berichtje of bel ons. We vertellen je graag meer!