'Een papieren bonnetje is toch veel makkelijker?'


"De kracht van de TimeKing app is dat zelfs onze medewerkers die niet bij de uitleg aanwezig waren er goed mee kunnen werken!" Dat compliment kregen wij van onze klant Loonbedrijf Lucas Stuut. Erg leuk om te horen, want we kunnen zelf wel vinden dat onze app makkelijk te gebruiken is, het gaat er natuurlijk vooral om dat onze klanten dat vinden. Simpel, snel en effectief plannen en uren registreren: dat is wat TimeKing doet. En gelukkig ervaren gebruikers dat ook, al is er soms aan het begin wat weerstand!

Tijdens het uitleggen van de app maken we veel mee. En we stuiten natuurlijk ook wel eens op weerstand! Bijvoorbeeld oudere medewerkers die weigeren hun uren in te leveren via een app. "Een papieren bonnetje is toch veel makkelijker" is het argument. Nou, nee. We vertellen ze dat het voor werkgevers en werknemers belangrijk is om met de tijd mee te gaan, gezien de digitalisering van de samenleving. Veel overtuigingskracht is er vaak niet nodig, want eigenlijk weten de meeste medewerkers dit wel. En na het gebruik van onze app, gebruiken ook oudere mensen daarna nooit meer papieren bonnetjes. De app kan er na de klus meteen bij worden gepakt en dus niet aan het einde van de dag of week. Dit gaat echt veel sneller en biedt veel meer overzicht!

Oeps, vergeten

"Je telefoon vergeet je nooit!" Dat argument is natuurlijk bij iedereen raak. Niemand gaat tegenwoordig nog de deur uit zonder telefoon, terwijl je een papieren werkbon wel makkelijk vergeet. De medewerker houdt zijn notities dan vaak maar bij in zijn telefoon. Welk werk hij heeft uitgevoerd en voor wie? Zodra hij op kantoor is, schrijft hij de werkbon en legt die op de stapel. Dat kan natuurlijk efficiënter! Door per actie direct bij te houden hoeveel uren je hebt gewerkt voor wie en wat de werkzaamheden inhouden. Één handeling, wel zo handig. En geen  onduidelijk gekras op de werkbon!

Simpel en snel

Hoe snel alle technieken en software zich ook ontwikkelen, wij houden het simpel. En dat is ook zeker mogelijk met de technieken van nu! De app moet snel zijn en letterlijk altijd werken. Ieder bedrijf moet haar eigen instellingen kunnen bepalen, net als een eigen achtergrondfoto en logo. En is er voor een bepaalde functionaliteit nog geen instelling? Dan maken we die toch gewoon! We kijken in de basis naar apps zoals Gmail, Facebook, Google Maps en de meest bekende WhatsApp. Doordat de medewerkers al bekend zijn met deze apps, zullen ze onze app ook makkelijker begrijpen. Het enige wat we dan nog moeten uitleggen is wat de werkgever verwacht en welke gegevens ze moeten doorgeven. Een kind kan de was doen!

Ben je ook benieuwd naar de TimeKing app? Of wil je eens gebruik maken van onze demo? Laat het ons weten via [email protected] of 085-301 3942!