Uitgelicht: het planbord

Vanuit de planning moet alles geregeld kunnen worden. Dat is namelijk wel zo handig wanneer er een spoedklus binnenkomt of wanneer er een collega ziek wordt. Hoe het digitale planbord van TimeKing er uitziet? Wij vertellen je het in dit artikel!

Allereerst kun je het planbord helemaal naar eigen wens invullen. Je kiest je eigen (bedrijfs)kleuren, acties en de volgorde en sortering van werknemers, klanten, machines, projecten en bewerkingen. Zo is in één oogopslag duidelijk wie waar is, welke voertuigen in gebruik zijn en welke werkzaamheden worden uitgevoerd. En mis je nog een bepaalde instelling of voorkeur? Dan maken we die gewoon!

Directe interactie

Korte lijntjes, daar houden we bij TimeKing wel van. Daarom staat het planbord in directe verbinding met de app. Wijzigingen zijn direct zichtbaar en zo is de kans op fouten kleiner. "Heb ik niet gezien", gaat in dit geval dus niet meer op! Zo is andersom voor de planner gelijk te zien welke medewerker zijn bonnen nog niet heeft bevestigd en wie de urenregistratie nog niet compleet heeft. 

Extra info

Middels het planbord kun je makkelijk extra informatie toevoegen, bijvoorbeeld een locatie. De werknemer ziet dit in de app staan en kan er direct naartoe navigeren. Handig wanneer er van tevoren een route moet worden gepland of de weg slecht begaanbaar is! Daarnaast kun je ook kiezen voor extra hulpmiddelen of artikelen. Met deze functie ben je dus van tevoren overal op berekend. En dat scheelt weer tijd.


Bonnen sorteren

Tot slot kun je bonnen stuk voor stuk sorteren. Versleep bonnetjes naar de map "openstaand" en ze komen bij de andere opdrachten terecht die nog moeten worden uitgevoerd. Vergelijk het met de post-it's die al weken aan je computerscherm hangen ;-). Is er tijd om desbetreffende opdracht uit te voeren? Dan sleep je de bon weer naar het planbord. 

Geïnteresseerd?

Al met al is het digitale planbord een onmisbare schakel in het TimeKing systeem. Vanuit daar wordt alles gepland, geordend en aangestuurd. Benieuwd naar hoe we het planbord in jouw bedrijf kunnen implementeren? Stuur een berichtje!