"We moesten altijd heel wat stappen maken om uiteindelijk tot een factuur te komen."

"We moesten altijd heel wat stappen maken om uiteindelijk tot een factuur te komen."

“Die verscheidenheid aan verschillende taken maakte het qua administratie soms lastig en onoverzichtelijk. Voorheen werkten we met dagstaten. Daarop konden we zien wat de jongens die dag hadden gedaan.” Daarna voerde de administratie alle zaken in een urenprogramma. Dat programma maakte een factuurvoorstel en daarna voegden ze alle voorstellen samen tot één factuur. “We moesten dus heel wat stappen maken om uiteindelijk tot een factuur te komen”, vertelt Mark. En laten wij daar nou net wat op hebben bedacht!

Implementatie

We hadden een paar afspraken met elkaar en in de zomer van 2019 was het zover: Eijsink-Ankersmid begon voorzichtig met de implementatie van onze app. “Robert, ik, onze vrachtwagenchauffeur en twee van onze jongens op de kraan waren de eersten. En ook al waren sommigen in het begin sceptisch, ze gingen toch snel overstag en begonnen het gemak van de app in te zien.” Na enkele maanden kozen ze ervoor om TimeKing binnen het hele bedrijf te installeren. “En dat ging supersnel. We hadden al een heel duidelijke uitleg gekregen en konden het dus makkelijk zelf aan de rest overbrengen.”

Alles in één systeem

En nu werkt het hele bedrijf al sinds begin 2020 met TimeKing. “Wij doen alles via het nieuwe systeem. De planning, digitale bonnen, loonadministratie en straks hopelijk ook de gehele facturatie. Met dat laatste zijn Max en Robin volop bezig. Het is mooi om te zien dat zij hun techniek continu willen blijven verbeteren.” Wat het Bentelose loonbedrijf ook wel aanspreekt is de no-nonsense mentaliteit van TimeKing. “Geen hoge pieven in strak pak, maar jonge mannen die weten van aanpakken en die niet om de zaken heen draaien. Gewoon top.”

Binnen no-time klaar

Al met al zijn Mark, Robert en hun werknemers dik tevreden. En daar zijn wij dan weer super blij mee! “Zo’n app moet niet te moeilijk zijn, maar juist lekker simpel zodat onze administratie en de jongens binnen no-time klaar zijn. Anders hadden we het net zo goed bij papieren bonnetjes kunnen laten.” Eijsink-Ankersmid hoopt nog lange tijd gebruik te mogen maken van ons systeem. “We zouden niet meer anders willen. En Timeking blijft zich ontwikkelen, net als wij. Dat past mooi bij elkaar.”