"Je werkt veel sneller en accurater"

"Je werkt veel sneller en accurater"

Loonbedrijf Wassenaar uit Deinum specialiseert zich in agrarische- en infra dienstverlening. Ze zijn naar eigen zeggen 'sterk in buitenwerk', maar konden op het gebied van planning en administratie nog wel wat winst behalen. Daar was natuurlijk een oplossing voor. We gingen met elkaar in gesprek en implementeerden de TimeKing app. Met succes!

Renate Wassenaar merkte al een tijdje dat er gebrek aan structuur was binnen de administratie. "Iedereen leverde zijn bonnen op zijn eigen manier in. De ene keer via de mail, de andere keer op een papiertje", vertelt de eigenaresse. "Ook al wist iedereen dat alles op maandag binnen moest zijn, er waren alsnog veel collega's waar de administratie altijd achteraan moest. Dat wilden we gewoon niet meer." Al met al wilde Wassenaar een snellere facturatie en de uren sneller kunnen verwerken.

Implementatie

"Via het vaktijdschrift Grondig kwamen we bij TimeKing terecht. Na navraag bij een collega die de app al gebruikte was de stap snel gemaakt. En we hebben geen spijt!" Wat Wassenaar vooral aansprak was het samenstellen van de eigen instellingen. "Dus per bedrijf en medewerker, maar ook het instellen van ons eigen logo en achtergrond. Zo is het allemaal iets persoonlijker."

Huidige stand van zaken

Inmiddels leveren de jongens hun uren niet meer één keer per week in, maar dagelijks. "Door de app is dat nu heel makkelijk, vandaar dat we daarvoor hebben gekozen. Soms schiet het er bij de jongens nog weleens bij in, maar met een appje is dat zo opgelost. Het is ook makkelijk dat ze vanuit huis alsnog de uren snel kunnen invullen."

Omzetverhoging

Wassenaar vermoedt dat de invoering van de app een omzetverhoging heeft opgeleverd. "Ik denk dat de jongens voorheen nog weleens wat vergaten omdat ze pas aan het eind van de week hun werkzaamheden doorgaven. Nu noteren de medewerkers alles veel secuurder. Ideaal!"

Tevreden

Het loonbedrijf is tevreden over de implementatie van de TimeKing app. En sowieso over de app! "De chatknop is handig. TimeKing reageert snel. De bewuste keus voor een TimeKing heeft gelukkig goed uitgepakt. Je hebt korte lijntjes en het jonge bedrijf doet wat de klant vraagt." Wassenaar beveelt de TimeKing app daarom aan bij collega bedrijven. "Je werkt sneller en accurater, je gebruikt minder papier én je hebt gewoon veel meer overzicht."