Agroservice Olde Bolhaar: “Samenwerken, ja! Maar niet zonder TimeKing”

Agroservice Olde Bolhaar: “Samenwerken, ja! Maar niet zonder TimeKing”

Vanaf het moment dat er besloten werd om samen te gaan werken en centraal te gaan plannen was er snel één ding duidelijk volgens Herman olde Bolhaar; “niet zonder TimeKing”. Door het eenvoudig toevoegen van de medewerkers van BKgroen aan TimeKing werd de planning en communicatie gebundeld tot één geheel. Tobias zag ook snel de voordelen van werken met TimeKing. “Het toevoegen van de medewerkers en werkzaamheden was gemakkelijk zelf te doen. Nu hebben we voor beide bedrijven één overzicht van de werkzaamheden, kan er snel geschakeld worden en komen alle werkbonnen direct digitaal en centraal binnen. De software heeft veel te bieden en aanpassingen kunnen naar eigen voorkeur worden ingericht.”

“Er is veel mogelijk en het mooie ervan is dat we zelf veel kunnen instellen, aanpassen of veranderen. En mocht er wat zijn waar we zelf niet uitkomen dan zijn de lijnen kort.”

De planning

Het voordeel van TimeKing voor beide bedrijven is dat ze alle werkzaamheden in één planning hebben waardoor ze eenvoudig de volledige planningscapaciteit inzichtelijk hebben. Hierdoor kunnen de planners snel schakelen, werk aannemen en vooruit plannen. “We werken met twee planners in één planbord die onafhankelijk van elkaar altijd realtime inzicht hebben in de actuele planning. Hierdoor kunnen ze eenvoudig samen maar ook zelfstandig werken aan de planning.”

“Daarnaast krijgen alle bevestigde werkbonnen een status waardoor ik eenvoudig het overzicht houd tussen de bonnen die gecontroleerd zijn of die nog gecontroleerd moeten worden. Zo weet iedereen op kantoor wat de status is, wat er nog moet gebeuren en wordt er niks meer vergeten. En mochten medewerkers toch vergeten een werkbon te bevestigen, dan hebben we hiervoor een dagelijkse reminder via de app ingesteld.”

Wij kijken uit naar de vernieuwde samenwerking en zijn trots dat beide bedrijven, met de software, hun werkzaamheden efficiënter kunnen plannen en communiceren. Waarbij het samenvoegen van de medewerkers en werkzaamheden heeft geleid tot één overzichtelijke planning en administratie.